Verzenden & retourneren

Bestelling ophalen in Geel

Wil je jouw bestelling liever komen ophalen? Dit is mogelijk in Geel Neem contact op via het emailadres info@crea-house.be om een afspraak te maken.

Verzending

We werken samen met Postnl. Wij streven ernaar de bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen op te sturen. Let op! Voor kleding artikelen en gepersonaliseerde items, hanteren wij een levertermijn van 10 tot 14 dagen. Dit omdat de meeste producten worden gemaakt met de hand, hierdoor kan dit soms wat langer duren. Mocht dit toch langer duren, nemen wij ten alle tijden contact met u op.

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen, tenzij anders bepaald, zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, gegeven dat het herroepingsrecht van toepassing is op het door de klant bestelde goed of dienst.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) ons tijdig op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. Klanten die van het herroepingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 dagen vanaf de levering contact opnemen met de Crea house klantendienst en de goederen binnen de 14 dagen vanaf de levering van de goederen op hun kosten terugbezorgen aan Crea house, Kalvariebergstraat 46A, 2440 Geel. Goederen met een verkoopsprijs van 100 Euro of meer dienen ons per koerier (DHL, Fedex, enz) te worden terugbezorgd. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, inclusief gekregen geschenken, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. Zullen in geen geval worden teruggenomen: – gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen – artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd – artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt/gepersonaliseerde artikelen – artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden De eventuele omruiling of financiële terugstorten zal plaats hebben na een uitgebreide controle. Als aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, zal Crea house de koper binnen de 7 dagen vanaf de datum van ontvangst terugbetalen, met uitzondering van de transportkosten van verzenden en retour zendingen.