contact

Website bezoeken?

https://crea-house.jouwweb.be/

Adresgegevens:

crea house
kalvariebergstraat, 46A
2440 GEEL

 

 

Ondernemingsnummer: 0803.929.763

Btw vrijgesteld

info@crea-house.be

0498102330

GEEN fysieke winkel, je kan je bestelling afhalen na maken van een afspraak!

Waarom voor ons kiezen ?

Al onze producten worden zorgvuldig uitgekozen. Wij kiezen enkel voor ecologische producten die goed zijn voor milieu,mens en dier, zo gebruiken wij enkel sojawas voor onze kaarsen en essentiële oliën om een heerlijke geur toe te voegen. Zo heb je de gezelligheid van een kaars maar dan op een gezonde manier en de werking van de essentiële oliën.

De essentiële oliën die wij gebruiken zijn van Young Living. (Ook te koop op de webshop).

Waarom gebruiken wij enkel deze olie? Omdat Young Living gecertificeerd is.
Wat wil dat nu zeggen? Zij hebben een certifcaat waarin bevestigd dat hun oliën enkel uit plantaardige ingrediënten bestaan met hun natuurlijke werking. 

langskomen?

Wil je graag langskomen om onze producten fysiek te komen bekijken?

Dat kan , mail hiervoor naar info@crea-house.be. zodat wij samen met jou een moment kunnen afspreken waarop jij onze producten kan komen bekjken en kopen (geen verplichting). Stap je buiten zonder iets te hebben gekocht is dat prima. 

Heb je altijd al info willen hebben over een product of dergelijke. Dit kan dan 1 op 1. wij beantwoorden dan al uw vragen voor een fantastische winkel ervaring. Kom je graag met meerdere mensen? Laat dan even in de mail weten met hoeveel jullie willen langskomen zodat ik daar rekening mee kan houden.