Over mij

Ik ben Thulista , student ondernemer. Ik studeer aan de Thomas more hogeschool in Geel als Maatschappelijk werker. 

In mijn middelbare school heb ik STW gedaan (sociaal-technische wetenschappen).

Ik ben begonnen als hobby , maar als snel kwamen er mensen naar mij toe die ook wel wat wilde bestellen dit werden er meer en meer. Hierdoor besloot ik een webshop op te richten zodat iedereen vanuit de bank zijn eigen gepersonalideerde items kan kopen. 

Helaas is tijdens mijn middelbaar mijn mama ziek geworden. Dat zorgde bij ons thuis voor stress, emotionele pijn en vooral dat ik op mijn 14 jaar 'volwassen' moest worden. Ik stond mee in voor de was en het huishouden. 
Gelukkig gaat alles nu weer beter en werkt mijn mama ondertussen ook deeltijds als zorg-coördinator in een kleuterschool.

Dit alles heeft te maken wat ik nu verkoop in mijn webshop onder de titel etherische producten/ essentiële olien. 
Nu dat ons mama niet meer ziek is, gebruiken wij thuis dagelijk essentiële olien en producten hiervan. 
Omdat wij hier wel degelijk verschil mee zien bied ik deze aan in mijn webshop.Zelf heb ik het assortiment uitgebreid door zelf dingen te gaan maken met de essentiële olien. (Geurkaars,body creme,body scrub, massagebars,...)

WAT NOG MEER?

Elk pakje wordt met heel veel liefde handgemaakt.

Wij houden van recycleren en daarom kan het zijn dat bepaalde producten verpakt zitten in dozen of zakjes die eerder als eens gebruikt werden. Deze komen vaak van een ander merk. Zo gaan we beetje bij beetje verspilling tegen en is het beter voor het milieu.

Daarom worden de producten ook pas gemaakt van zodra jij je bestelling hebt geplaatst.

Daarbovenop worden enkel ecologische materialen gebruikt die goed zijn voor milieu, mens en dier. Zo odnerscheiden wij zich van andere merken en webshops.

Je kan bij ons ook je eigen items binnenbrengen voor te personaliseren, hiervoor rekenen wij dan enkel de kost van de personalisatie + werktijd. (Dit komt goedkoper uit dan hoodie+ personalisatie+werktijd) OPGELET: dit valt dan niet onder garantie bij het stuk gaan van het item. Dit is op eigen verantwoordelijkheid. 

 

Heb jij hier verder nog vragen over of heb iets leuks gezien maar graag op een ander item.
Neem dan zeker contact met ons op info@crea-house.be of 0498/10/23/30.